Фаршировани пуешки гърди

Дата: 06.07.2010
Източник: Бон Апети
Фаршировани пуешки гърди
 
Необходими продукти:
250 г пуешко филе
50 г зелени маслини (без костилки)
50 г стафиди
50 г боровинки
30 г гренадин
1 с. л. нишесте
брашно за овалване
олио за пържене
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пуешкото филе се разрязва по средата така, че да се оформи джоб.

2
Вътре се слагат маслините и стафидите, предварително накиснати във вермут или бяло вино.
3
Затваря се добре, леко се посолява и се овалва в брашно. Нагорещява се олиото и в него се запържва филето от двете страни.
4
В друг намазнен тиган се сипват боровинките, нишестето, предварително размито с малко студена вода, гренадинът и сокът от накиснатите стафиди. Сервира се разрязано на две с гарнитура от задушени зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


185 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта