Фасулена разядка

Дата: 02.05.2003
Източник: Бон Апети
Фасулена разядка
 
Необходими продукти:
1 консерва фасул с домати
1 стрък лук
10-15 листа магданоз
2 с. л. сушени домати
2-3 с. л. олио
1 ч. л. чубрица
2 щипки кимион
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Фасулена разядкаСушените домати се заливат с малко от соса на фасула и се оставят да престоят, докато набъбнат. Лукът се нарязва на колелца.
2
Фасулена разядка 2След това доматите, фасулът, лукът, магданозът, чубрицата, кимионът, черният пипер и олиото се пасират до получаване на еднородна смес. Разядката се сервира със сухари или пресен хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта