Глазиран ананас

Дата: 03.09.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 ананас
зехтин за намазване
50 г портокалов конфитюр
1 с. л. сок от лайм
400 г заквасена сметана
4 стръка мента
2 с. л. мед
 

Начин на приготвяне:
1
Глазиран ананасАнанасът се обелва.

2
Глазиран ананас 2Нарязва се на четири парчета по дължина и сърцевината се отстранява.
3
Глазиран ананас 3Парчетата се мажат със зехтин.
4
Глазиран ананас 4След това се пекат на умерен огън от всички страни.
5
Глазиран ананас 5Конфитюрът се смесва със сока от лайм и с тази смес се маже ананасът, докато е на скарата. Пече се от всяка страна до карамелизиране.
6
Глазиран ананас 6Сметаната се смесва с меда и наситнената мента.
7
Глазиран ананас 7Ананасът се нарязва.
8
Глазиран ананас 8Поднася се с овкусената сметана.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта