Гратен от резене

Дата: 26.01.2013
Източник: Бон Апети
Гратен от резене
 
Необходими продукти:
4 бр. резене
100 мл животинска сметана
2 филии бял хляб
1 с. л. краве масло
2 с. л. зехтин
1 ч. л. семе от копър
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гратен от резене
Резенето се нарязва натънко.

 


2
Гратен от резене 2
Запържва се в сгорещени масло и 1 с. л. от зехтина, докато леко омекне. Подправя се със сол и черен пипер.

 


3
Гратен от резене 3
Прехвърля се в тава, овкусява се със стритото в хаванче семе от копър, залива се със сметаната, поръсва се с трохите от хляба и се полива с останалия зехтин.

 


4
Гратен от резене 4
Пече се в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор, за около 30 минути. Нарязва се на парчета и се поднася.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


397 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта