Плачеща торта
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2019 Правя мекичките по почти същия начин. Единственото, което смятам е, че маслото е в повечко. Аз изпплзвам 2 с.л. олио или зехтин или загребвам 1 с.л. от маслото.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 С бакпулвер няма как да се получи това което е на снимката !
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2015 Здравейте, направих рецептата, но се получиха безвкусни подметки. Използвах описаните продукти в дадените количества и последователност. Единственото, за което става така направенето тесто е за бисквити или основа за пай. Моля за пояснение къде може да съм объркала или рецептата не е точна!?!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...