Кай пад нам

Дата: 12.12.2007
Източник: Бон Апети
Кай пад нам
 
Необходими продукти:
1 сурова наденица
1 ч. л. захар
1-2 с. л. рибен сос
4-5 с. л. соево олио
1 морков
1 люта чушка
1 стрък пресен лук
1 яйце
200 г сварен ориз
3-4 щипки натриев глутамат
 

Начин на приготвяне:
1
Кай пад намСоевото олио се загрява в уок и яйцето се пържи 30 секунди, като се бърка. Прибавят се нарязаната наденица и наситнената люта чушка и се запържват 1-2 минути.
2
Кай пад нам 2Сипват се свареният ориз, настърганият морков и наситненият стрък пресен лук.
3
Кай пад нам 3Оризът се овкусява с рибен сос, захар и натриев глутамат.
4
Кай пад нам 4Пържи се на слаб огън 2-3 минути, като се бърка непрекъснато.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


138 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта