Kолсло с царевица и скариди

Дата: 08.06.2010
Източник: Бон Апети
Kолсло с царевица и скариди
 
Необходими продукти:
100 г моркови
1 с. л. зехтин
1/2 връзка магданоз
1 ч. л. горчица
3 с. л. млечна майонеза
1 ч. л. оцет
1/2 ч. л. захар
100 г царевица (консервирана)
150 г коктейлни скариди
250 г зеле
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Морковите и зелето се режат на тънки ленти. Намачкват се със сол и се поставят в купа.
2
Добавят се захарта, оцетът и наситненият магданоза. Всичко се разбърква добре и се добавят майонезата и горчицата.
3
Скаридите се сотират за 2–3 минути в зехтина и след като изстинат, се добавят към салатата.
4
Добавя се царевицата и всичко се разбърква отново, след което се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта