Крем таратор

Дата: 28.06.2004
Източник: Бон Апети
Крем таратор
 
Необходими продукти:
2 краставици
2 с. л. оцет
1 ч. л. сол
1 кофичка кисело мляко
1 скилидка чесън
3–4 с. л. зехтин
1 ч. л. риган
4–5 стръка магданоз
1 ч. л. смлян кориандър
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Крем тараторКраставиците се обелват, нарязват се на кубчета и се поставят в купа. Подправят се с кориандъра, накъсаните листа от магданоза, ригана, зехтина, чесъна и киселото мляко, разбърква се добре и се оставя в хладилник за 1 час.
2
Крем таратор 2Охладените краставици се посоляват, поръсват се с черен пипер и се налива оцетът. Разбърква се, прехвърля се в кухненски робот и се пасира за кратко. Без да се спира роботът, постепенно се доливат около 200 мл студена вода и пасирането продължава, докато стане на пяна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта