Малинови браунис

Дата: 21.07.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 белтъка
1 к. ч. кисело мляко
200-250 г извара
250 г малини
1/2 капсула ванилова есенция
1/4 ч. л. сол
1 ч. л. бакпулвер
50 г смлени орехови ядки
1/2 ч. ч. олио
2/3 ч. ч. какао
1 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
2 с. л. захар за глазурата
 

Начин на приготвяне:
1
Малинови браунисБелтъците се разбиват със захарта почти на сняг. Ароматизират се с ваниловата есенция и се налива олиото, като продължава да се разбива с миксер.
2
Малинови браунис 2Брашното и какаото се пресяват в голяма купа и се размесват. Добавят се бакпулверът, орехите и солта. Наливат се разбитите белтъци и се разбърква добре. Трябва да се получи лепкава смес.
3
Малинови браунис 3Готовата смес се излива в намазнена и покрита с хартия за печене тава. Пече се 20-25 минути в предварително загрята на 150 градуса фурна, като готовността се проверява с клечка.
4
Малинови браунис 4Малините се пюрират и се прецеждат. Изварата се пасира заедно с киселото мляко, докато се получи крем. Добавя се захарта и като се разбърква, постепенно се наливат малините.
5
Малинови браунис 5Глазурата се разстила равномерно върху топлия сладкиш. Десертът се оставя да изстине напълно, нарязва се на ромбчета и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


146 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта