Облечени картофи

Дата: 03.05.2010
Източник: Бон Апети
Облечени картофи
 
Необходими продукти:
4 едри картофа
350 г бекон
200 г кашкавал
2 стръка пресен лук
100 мл сметана
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се измиват много добре и се увиват с алуминиево фолио. Пекат се около 20 минути на 200 градуса, докато омекнат добре.
2
Беконът и нарязаният надребно лук се запържват в сух тиган и се сипват в купа. Добавят се сметаната, сол, пипер и настърганият кашкавал.
3
Картофите се изваждат от фурната, белят се от горната страна и се покриват със сместа. Може да се издълбае част от картофите, да се намачка и да се смеси с плънката.
4
След като се разпредели плънката, картофите са готови за сервиране, но могат и да се запекат за още 3–4 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта