Домашна наденица

Дата: 30.04.2010
Източник: Бон Апети
Домашна наденица
 
Необходими продукти:
800 г свински шол
800 г телешки шол
1/2 с. л. кимион
1/2 с. л. чубрица
1 с. л. червен пипер
1/2 с. л. сол
2 скилидки чесън
2 м тънки черва
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се реже на парчета и се смила в месомелачка.
2
В подходящ съд се смесват каймата и подправките.
3
На месомелачката се поставя накрайникът за пълнене, на него се нанизват много добре измитите черва и се пълнят наденички с приблизителна дължина 15 см.
4
Оставят се в хладилник за 2–3 часа и са готови за консумация след топлинна обработка.
 
 
Съвет:
Наденичките могат да се окачат на сухо, сенчесто и проветриво място. Единственото, което е необходимо, е всеки ден да се разточват с бутилка и след около две седмици ще са готови и за пряка консумация, без топлинна обработка.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта