Омлет със зеленчуци

Дата: 28.04.2010
Източник: Бон Апети
Омлет със зеленчуци
 
Необходими продукти:
4 яйца
30 мл прясно мляко
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 стрък пресен лук
20 мл зехтин
15 г краве масло
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата и млякото се разбиват в купа, овкусяват се със сол и пипер и се разделят на две. В тиган предварително се загряват зехтинът и маслото.
2
Яйчената смес се разлива по дъното на тигана като палачинка и се изпича от двете страни.
3
Чушките се режат на дребни кубчета, а лукът – наситно, и с тях се поръсва готовият омлет.
4
Завива се на руло и преди сервирането се реже на парчета по диагонал.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


269 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта