Пържена пълнена пъстърва

Източник: Бон Апети
Дата: 11.10.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 пъстърви
1 с. л. каперси
15 стръка магданоз
1 скилидка чесън
1 пакет гризини (50-80 г)
2 яйца
2-3 филета аншоа
50 г лешници
50 г бадеми
50 г орехови ядки
масло за пържене


Начин на приготвяне:
1
Пържена пълнена пъстърва
Ядките се смилат, като леко се посоляват. Изсипват се в купа, добавят се смлените гризини и нарязаните наситно скилидка чесън, каперси и магданоз.
2
Пържена пълнена пъстърва 2
Плънката се посолява, разбърква се и се прибавят наситнените филета аншоа. Разбърква се отново и се добавят яйцата. Смесват се добре.
3
Пържена пълнена пъстърва 3
Пъстървите се почистват от перките, люспите и вътрешностите, посоляват се отвътре и се пълнят с плънката. Коремната част се увива с конец, за да не изпадне плънката.
4
Пържена пълнена пъстърва 4
Рибите се пържат в предварително загрятото масло по около 5 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: