Пълнена плескавица

Дата: 06.04.2002
Източник: Бон Апети
Пълнена плескавица
 
Необходими продукти:
1 кг телешка кайма
300 г бекон
300 г кашкавал
1 с. л. вегета
черен и лют пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнена плескавицаБеконът и кашкавалът се нарязват на малки кубчета. Каймата се омесва с вегета, черен и лют пипер на вкус.
2
Пълнена плескавица 2Разстила се кръг от кайма с дебелина 1-2 см, поставя се плънка и се оформя голямо кюфте.
3
Пълнена плескавица 3Плескавицата се изпича на скара от двете страни.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


290 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина Петрова се регистрира в сайта.
Nikolay Djagalski се регистрира в сайта.
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта