Солени бонбони
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2014 Времето за печене на патладжана не беше достатъчно и остана леко суров.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.09.2014 Изненадах се от резултата.Бях приятно изненадана и всички харесаха кюфтенцата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2014 Благодаря за рецептата. Получиха се добре, но скоро няма да ги направя отново.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.09.2014 Станаха вкусни, щом и моя съпруг ги одобри. Единствено като недостатък намирам, че не е упоменато с колко вода заливам булгура. Прецедих го, за да не стане много рядка сместа, но въпреки това стана рядко и не беше лесно оформянето на кюфтенца.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.10.2014 Направих тези кюфтенца, но с домашно овче сирене. Опитайте :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...