Пиле "Начев"

Дата: 17.02.2007
Източник: Бон Апети
Пиле
 
Необходими продукти:
2 пилешки пържоли от бут
60 г топено сирене
50 г кашкавал
4 скилидки чесън
2 шайби консервиран ананас
2 с. л. зехтин
2 с. л. майонеза
1 ч. л. дижонска горчица
зелен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле Пържолите се овкусяват със сол и черен пипер.
2
Пиле След това се овалват в смесените майонеза и горчица.
3
Пиле На дъното на глинени гювечета се слага по 1 с. л. зехтин и по една шайба ананас.
4
Пиле Върху тях се поставят овкусените пържоли.
5
Пиле Месото се покрива с парченца топено сирене.
6
Пиле Добавят се скилидките чесън и ястието се пече 20 минути при температура 180 градуса, без фурната да се затопля предварително.
7
Пиле Пет минути преди да е готово, ястието се изважда от фурната и отгоре се слага тънък лист кашкавал. Връща се във фурната, за да се запече кашкавалът и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта