Запеченка в керемидка
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2016 Стана наистина вкусна. Аз вместо магданоз - дъщерята не му е фен - сложих пресен риган и на всички се хареса.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 Много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Това е вкус от едно време! Направих го с филе и пак станаха крехки и вкусни!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2014 Чудесна е! Готвя я по същият начин.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2014 Това ще е много вкусно,задължително ще се пробва.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...