Пилешко с гъби и лук в бутертесто

Дата: 04.07.2015
Източник: Меган
ТИТЛА: Чирак
Пилешко с гъби и лук в бутертесто
 
Необходими продукти:
3 с. л. олио
1 щипка черен пипер
1 щипка бял пипер
2 щипки сол
300 г печурки
2 глави кромид лук
600 г пилешко филе
1 пакет бутертесто
 

Начин на приготвяне:
1
Бутертестото се разстила и се нарязва на големи квадрати, като се предвиждат части и за покриване на плънката.
2
Пилешкото филе се нарязва на малки парчета и се запържва в сгорещеното олио.
3
След като месото придобие златист загар, се прибавят гъбите и лукът.
4
Разбърква се и се прибавят подправките.
5
Готовата плънка се разпределя в приготвените квадрати бутертесто.
6
Подреждат се в намазнена тава и се пекат в загрята на 180-200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


220 ДУШИ ОНЛАЙН
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта