Лазаня от тиквички с три вида сирена
Лора и Стоян
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2020 Здравейте, Мариана! По-добре става с фин качамак, но не е задължително да е такъв.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2020 На мен ми се получи почти двойно количество. Трябва ли полентата да бъде по-фина, поне така ми изглежда на видеото?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...