Рибена саламура

Дата: 06.12.2015
Източник: Elena Dimitrova
ТИТЛА: Чирак
Рибена саламураРибена саламураРибена саламураРибена саламураРибена саламура
 
Необходими продукти:
1 кг пъстърва (около 4 средно големи риби)
3 домата
5-6 чушки
магданоз
чесън
оцет
сол
2-3 ч. л. червен пипер
черен пипер
люти чушлета (по желание)
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата, чушките и 2 домата се изпичат на барбекю или скара.
2
Рибата се обезкостява, като по желание може да махнете и кожата.
3
Чушките се обелват.
4
Доматите се нарязват.
5
Водата се налива в тенджера да заври и се посолява.
6
Добавят се нарязаните, печени домати и водата се оставя да заври отново.
7
Чушките (заедно с лютите чушлета - по желание) също се пускат в тенджерата.
8
В тиган се сгорещява олио и се добавят 2-3 ч. л. червен пипер, а веднага след това и нарязаният пресен домат.

9
Счукваме обелените скилидки чесън с малко сол. Прибавяме ги и оставяме супата да къкри 25-30 минути.

10
Сваляме чорбата от огъня и я поръсваме със ситно нарязан пресен магданоз.



Съвет:
Препоръчително е супата да се сервира топла, но не гореща. Остава вкусна и на следващият ден.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта