Рибена салата с нахут

Дата: 10.02.2003
Източник: Бон Апети
Рибена салата с нахут
 
Необходими продукти:
200-250 г консервирана скумрия
сок от 1/2 лимон
1/2 ч. л. естрагон (сух)
3-4 стръка копър (ситно нарязан)
1 ч. л. горчица
1 с. л. кисело мляко
100 г майонеза
1 глава лук
1 ч. ч. нахут
200 г кисели краставички
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Рибена салата с нахутНахутът се залива с хладка вода и се сварява. След това се отцежда и се охлажда.
2
Рибена салата с нахут 2Краставичките се нарязват на ивички и заедно с лука се смесват с нахута и отцедената от мазнината и накъсана на малки парченца риба.
3
Рибена салата с нахут 3В лимоновия сок за няколко минути се накисва естрагонът, след което се добавят останалите съставки за дресинга и се разбъркват с тел. Салатата се овкусява с дресинга и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта