Салата "Адмирал"

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Салата \
 
Необходими продукти:
300 г зелена салата
1 с. л. горчица
1 с. л. сос “Уорчестър”
15 мл зехтин
10 г чесън
50 г аншоа
чеснови крутони на вкус
сирене “Пармезан” за поръсване
50 г бекон
300 г маруля
300 г червена салата
сокът от 1 лимон


Начин на приготвяне:
1
Салата \
Дресингът се приготвя, като в дълбок и тесен съд се пасира аншоата. Постепенно се добавят зехтинът, горчицата и лимонът.
2
Салата \
В тенджера се налива олио и се запържва беконът. Салатата се накъсва на едри парчета, поставя се в салатиера и се залива с дресинга.
3
Салата \
Сервира се, като в порционна чиния се подрежда овкусената салата, отгоре се поставя беконът и се поръсват крутончета.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: