Салата с риба тон и салата "Айсберг"

Дата: 11.10.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 консерва риба тон
1 ч. л. сух естрагон
1-2 с. л. лимонов сок
2 с. л. оцет
2-3 с. л. зехтин
лимон за декорация
1 авокадо
1 домат
1 салата "Айсберг"
1 консерва царевица
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Салата с риба тон и салата Естрагонът се стрива в купа и се залива с оцета. Оставя се да се ароматизира за няколко минути. След това се наливат лимоновият сок, зехтинът и солта. Разбърква се.
2
Салата с риба тон и салата Рибата се надробява с вилица. Авокадото се разрязва на две, костилката се отстранява и месестата част се нарязва на филийки. Изважда се с лъжица и се разбърква с рибата тон.
3
Салата с риба тон и салата Добавя се обеленият, почистен от семето и нарязан на по-едро домат. Изсипва се царевицата и се полива с винегрета. Добавя се нарязаната наситно вътрешна част на салатата "Айсберг" и се разбърква добре.
4
Салата с риба тон и салата Външните листа на салатата "Айсберг" се поставят по две едно в друго и се пълнят с готовата салата. Декорира се с шайби лимон и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта