Шоколадово брауни с шоколадов топинг
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2015 При мен сладкишът се получи различен от показаният. Вероятно причината е във фурната, но се получи лепкав сладкиш, който много се хареса на семейството ми. Промених малко и топинга, тъй като нямах кокосов чипс и сложих сусам. Беше уникално вкусно. Блатодаря за страхотната рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2015 Много хубав сладкиш
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2015 Сладкиша е страхотен на вкус, но 30 мин. печене не са достатъчни.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2015 Абсолютно несполучлива рецепта.Още с добавянето на така упоменатите 250 грама брашно се получи тежка и гнетава смес.Времето за печене е недостаъчно.Крайният резултат беше степано и ужасно на вкус нещо.Жалко за изгубеното време и похабените продукти. Отиде право в кофата.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2015 Бърз и лесен сладкиш .
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...