Соленки със сирене и кашкавал

Дата: 26.07.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
350 г брашно
1 яйце
250 г извара
200 г твърд кашкавал
150 г краве сирене
200 г краве масло
3 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. сол
50 г твърд кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Соленки със сирене и кашкавал
В купа се сипват брашното, бакпулвера, солта, яйцето, изварата, натрошеното сирене, разтопеното масло и настърганият кашкавал. Разбърква се.

 


2
Соленки със сирене и кашкавал 2
Оформят се 30 топки с големината на кайсия и се подреждат в тава с пергаментова хартия. Поръсват се с настърган кашкавал.

 


3
Соленки със сирене и кашкавал 3
Пекат се за 25 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.


Подобни рецепти:
Коментари (38)
38.
Изпрати
лично съобщение

05.11.2016
Прекрасни....и вече любими.Тестото ми се получи малко сухо ,но добаяих вода и се получиха
37.
Изпрати
лично съобщение

21.03.2016
Страхотни станаха с два вида брашно ги направих! Щее пробвам и само с ръжено!
36.
Изпрати
лично съобщение

08.11.2015
много вкусни се получиха!
35.
Изпрати
лично съобщение

26.09.2015
Наистина са много вкусни и стават бтрзо! Сложих пълнозърнесто брашно, тестото стана малко сухо, затова добавих още едно яйце. Поръсих със семена. Резултатът беше добър.
34.
Изпрати
лично съобщение

24.08.2015
Много вкусни!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


229 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта