Сос „Тартар”

Дата: 08.06.2010
Източник: Бон Апети
Сос „Тартар”
 
Необходими продукти:
70 г майонеза
сокът от 1 лимон
2–3 капки сос „Уорчестър”
1/2 ч. л. хрян
1 яйце
1 ч. л. каперси
2 стръка див лук
50 г бейби лукчета
50 г кисели краставички
1 ч. л. горчица
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Сос „Тартар”Краставичките, бейби лукчетата и дивият лук се режат на ситни кубчета и се сипват в купа. Добавят се каперсите.
2
Сос „Тартар” 2Смесват се с майонезата, горчицата и сосът „Уорчестър“. Хрянът се обелва и заедно с твърдо свареното яйце се настъргват на ситно ренде.
3
Сос „Тартар” 3Всичко се смесва добре и се овкусява с лимоновия сок, сол и пипер.
 
 
Съвет
Сосът е подходящ за риба и морски дарове.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта