Телешка супа с брюкселско зеле

Дата: 01.10.2015
Източник: Бон Апети
Телешка супа с брюкселско зеле
 
Необходими продукти:
100 г варено телешко месо
50 г брюкселско зеле
1/4 средно голям морков
1 1/2 ч. ч. телешки бульон
1 ч. ч. вода
1 ч. л. сметана или краве масло
магданоз и копър за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се пасира и заедно със ситно нарязания морков се вари в телешкия бульон.
2
Брюкселското зеле се измива, слага се в хладка вода за 20–30 минути и след това отново се изплаква. Пуска се във врящия бульон и се добавя водата. Вари се до сваряване на зеленчуците.
3
След като супата стане готова, се добавя сметаната или маслото заедно с нарязаните наситно копър и
магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта