Тракийско вретено

Дата: 02.09.2002
Източник: Бон Апети
Тракийско вретено
 
Необходими продукти:
1 кг свинска кайма
200-300 г печурки
50 г масло
1-2 глави лук
1 сварено яйце
олио
кашкавал
1 ч. л. кимион
1 ч. л. чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Тракийско вретеноКаймата се подправя с кимион, сол и чубрица и хубаво се омесва. Лукът се нарязва на едри шайби, гъбите - на ивички. Задушават се в масло, докато омекнат.
2
Тракийско вретено 2Каймата се поставя върху намазана с олио дъска за рязане и се оформя на правоъгълници с дебелина 1 пръст. В единия край се поставят 2 резена яйце и нарязан на пръчици кашкавал.
3
Тракийско вретено 3Отгоре се слагат задушени лук и гъби и внимателно се навива на руло.
4
Тракийско вретено 4Всяко руло се пече върху силно загрята и обилно намазана с олио скара, като се обръща 4 пъти.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта