Риба по хайдушки

Гост: Мария Добрева
Източник: Бон Апети
Дата: 31.08.2002
Риба по хайдушки
 
Необходими продукти:
8 чернокопа (или бяла речна риба)
2 глави лук
1-2 моркова
1 домат
2 листа от лопушка
1 лимон
50 г сланина
олио
сол


Начин на приготвяне:
1
Риба по хайдушки
Рибата се почиства и осолява.
2
Риба по хайдушки 2
Лукът се нарязва на шайби, сланината и морковите - на ивички, доматът се обелва и се нарязва на кубчета.
3
Риба по хайдушки 3
Листата се слагат на половина едно върху друго, намазват се с олио и върху тях се разпределя зеленчуковата смес.
4
Риба по хайдушки 4
Отгоре се поставят по няколко рибки и листата се увиват като пакетче. Пекат се 1 1/2 - 2 часа, заровени в жар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


123 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: