Риба по хайдушки

Гост: Мария Добрева
Източник: Бон Апети
Дата: 31.08.2002
Риба по хайдушки
 
Необходими продукти:
8 чернокопа (или бяла речна риба)
2 глави лук
1-2 моркова
1 домат
2 листа от лопушка
1 лимон
50 г сланина
олио
сол


Начин на приготвяне:
1
Риба по хайдушки
Рибата се почиства и осолява.
2
Риба по хайдушки 2
Лукът се нарязва на шайби, сланината и морковите - на ивички, доматът се обелва и се нарязва на кубчета.
3
Риба по хайдушки 3
Листата се слагат на половина едно върху друго, намазват се с олио и върху тях се разпределя зеленчуковата смес.
4
Риба по хайдушки 4
Отгоре се поставят по няколко рибки и листата се увиват като пакетче. Пекат се 1 1/2 - 2 часа, заровени в жар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


127 ДУШИ ОНЛАЙН
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
Бон Апети коментира рецептата Телешко на тиган
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: