Забальоне

Дата: 24.08.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 яйца
1 в. ч. пенливо вино "Мускат"
4 с. л. захар
2 с. л. балсамов оцет с вишни (диджестив)
 

Начин на приготвяне:
1
ЗабальонеЖълтъците на яйцата се отделят и се разбиват със захарта.
2
Забальоне 2След това се налива виното.
3
Забальоне 3Добавя се балсамовият оцет.
4
Забальоне 4Сместа се бърка на водна баня, докато се уплътни (около 10 минути).
5
Забальоне 5Докато е топъл, кремът се сипва в подходящи чаши, гарнира се с домашни бисквити и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


192 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта