Заешка супа с леворда

Дата: 21.04.2010
Източник: Бон Апети
Заешка супа с леворда
 
Необходими продукти:
600 г заешко месо
150 г лук
150 г моркови
100 г глава целина
1 връзка леворда
150 г червени чушки
3 с. л. олио
1 кубче пилешки или зеленчуков бульон
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се реже на кубчета и се слага в тенджерка с 2 л вода и олиото.
2

Добавят се наситнените лук, целина и моркови. Натрошава се бульонът. Всичко ври 20 минути, слагат се чушките, нарязани на кубчета, и наситнетата леворда. Ако е необходимо, бульонът се отпенва.


3
Когато супата е готова, се препичат черни питки и се сервират с нея.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


318 ДУШИ ОНЛАЙН
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта