Заешки шишчета

Дата: 18.08.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 заек
500 г сурова наденица
1 стрък розмарин
2–3 стръка салвия
150 г бекон (на ленти)
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Заешки шишчетаЗаекът се обезкостява.
2
Заешки шишчета 2Месото се нарязва на средно големи парчета, които се овкусяват с наситнения розмарин, сол и черен пипер, и се заливат със зехтин.
3
Заешки шишчета 3Накрая се завиват в бекон.
4
Заешки шишчета 4Наденицата се реже на парчета с големината на месото.
5
Заешки шишчета 5На шишчета се набождат парче месо, лист салвия и наденица, като се редуват.
6
Заешки шишчета 6Пекат се около 40 минути на скара, като периодично се обръщат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


132 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта