Кюфтетата на Пешо Мустака
Лора и Стоян
![]() |
1 цяло агне (около 20 кг живо тегло) 1 връзка пресен девесил 1 с. л. кимион 2 с. л. червен пипер 2 връзки пресен джоджен 200 г стафиди 1 л бульон от сварените дреболии 1 кг ориз 1/2 кг гъби (челядинки и бисерна гъба) 3 ч. ч. олио 7 връзки пресен лук 1 комплект агнешки дреболии 1-2 кг картофи 1 агнешко було 350-400 г масло 1 връзка магданоз |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...