Арабски айран

Дата: 19.07.2004
Източник: Бон Апети
Арабски айран
 
Необходими продукти:
1 кофичка кисело мляко
10–15 листа джоджен
500 мл газирана вода
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Арабски айранКиселото мляко се разбива с миксер заедно със ситно нарязаните листа джоджен и солта в продължение на 5 минути.
2
Арабски айран 2Налива се леденостудената газирана вода, разбива се още 2–3 минути и айранът е готов за консумиране.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

02.07.2015
Нестандартен ,но вкусен!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


120 ДУШИ ОНЛАЙН
Галя Чикова се регистрира в сайта.
Денислава Станкева се регистрира в сайта.
Красимир коментира рецептата Бухтички с бял шоколад
Silvi Taseva се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Рошави вегански сладки
Драга Мишева публикува рецептата Питка „Слънце“
Нели Палийска се регистрира в сайта.
Iva Atanasova се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Мляко с ориз
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта