Джолан чорба

Източник: Бон Апети
Дата: 25.09.2002
Джолан чорба
 
Необходими продукти:
1 1/2 кг телешки джолан
100 г стерилизирани гъби
100 г ориз
4 сварени жълтъка
2 моркова
2 домата
1 червена люта чушка
1 зелена люта чушка
1 глава лук
1 резен целина
2-3 стръка целина
2-3 стръка магданоз
1-2 с. л. оцет


Начин на приготвяне:
1
Джолан чорба
Месото се нарязва на късчета, залива се с 2 л вода, кипва се и се вари 15-20 минути.
2
Джолан чорба 2
След това се посолява и се прибавят морковите (на колелца), лютите чушки и целината (на кубчета) и лукът (наситно).
3
Джолан чорба 3
Доматите се нарязват на кубчета и се слагат в супата заедно с гъбите и ориза. Вари се до готовност. Накрая се поръсва с оцет и ситно нарязани листа целина и магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


136 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: