Родопска баклава
Лора и Стоян
![]() |
500 г жито (грухана пшеница) 300 г захар 100 г орехови ядки 100 г стафиди 40 г нишесте 1 ч. л. канела 2–3 капки розова вода 5 л вода за житото пудра захар за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2018 Много се хареса вкъщи. Аз сложих наполовина стафиди и боровинки. Мисля, че може да се направи и с микс сушени плодове.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...