Бакалска мазурка

Дата: 29.09.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г белени бадеми
100 г стафиди
100 г белени лешници
100 г сушени смокини
100 г захар
3 яйца
масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Бакалска мазуркаБадемите се смилат и се смесват с накълцаните лешници и смокини.
2
Бакалска мазурка 2Слагат се стафидите и се разбърква.
3
Бакалска мазурка 3Добавят се жълтъците от яйцата и захарта.
4
Бакалска мазурка 4Разбърква се и постепенно се сипват разбитите на сняг белтъци.
5
Бакалска мазурка 5Сместа се разпределя в намазани с масло форми за крем карамел.
6
Бакалска мазурка 6Пече се 20-25 минути на 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

17.12.2014
Уникално вкусни стават!! Само че моите не придобиха същата форма.
2.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2015
Мария, сладкишът се пече на долен реотан.
1.
Изпрати
лично съобщение

29.09.2014
На горен и долен реотан ли се пече ?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


212 ДУШИ ОНЛАЙН
C'est Moi се регистрира в сайта.
Петя Николаева се регистрира в сайта.
Birten Tefik се регистрира в сайта.
Яна Симова се регистрира в сайта.
KREMCHO коментира рецептата Пицата на Ивана и Алекс
Малинка коментира рецептата Хляб на балони
Десислава публикува рецептата Бонбони „Рафаело“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта