Пияни круши със сорбе от диня с вкус на бахар
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет готови точени кори 1 кутия локум (250 г) 1 кг захар 250-300 г смлени орехови ядки 125 г масло 125 мл олио |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2018 Много вкусна рецепта...докато се наканих да снимам в чиния от вътре, баклавата вече беше свършила! Браво
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...