Каталунски крем с череши
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Тази баклава е много вкусна. Сиропът определено е малко, аз сложих 3 ч.ч. вода и 300 г. захар, и заедно със сока от портокала и лимона стана чудесно сиропирана!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2013 2 ч.ч. вода не са достатъчни, за да се сиропира 1 тава с баклава, а 200 гр. захар не могат да я подсладят. Наложи се да правя допълнително сироп с още 6 ч.ч. вода и около 500 гр захар и пак стана кисела! Аз ли бъркам или има печатна грешка в рецепата?
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...