Каталунски крем с череши
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Тази баклава е много вкусна. Сиропът определено е малко, аз сложих 3 ч.ч. вода и 300 г. захар, и заедно със сока от портокала и лимона стана чудесно сиропирана!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2013 2 ч.ч. вода не са достатъчни, за да се сиропира 1 тава с баклава, а 200 гр. захар не могат да я подсладят. Наложи се да правя допълнително сироп с още 6 ч.ч. вода и около 500 гр захар и пак стана кисела! Аз ли бъркам или има печатна грешка в рецепата?
|
Всички знаем колко важно е рибата да присъства по-често на трапезата. За да ѝ се...
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...