Боб по гръцки "Фасулати"

Дата: 23.03.2005
Източник: Бон Апети
Боб по гръцки
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. зрял фасул
2 моркова
2 домата
1 глава лук
1/2 връзка магданоз
1 к. ч. зехтин
1 ч. л. мащерка
1 ч. л. риган
1 с. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Боб по гръцки Фасулът се почиства и се вари, като първата вода се изхвърля. Прибавят се нарязаните наситно моркови, лук и домати.
2
Боб по гръцки Полива се зехтинът. След 20 минути се подправя с мащерка и риган. Вари се, докато фасулът достигне кулинарна готовност. Поръсва се с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта