Грахова супа с наденица

Източник: Бон Апети
Дата: 10.03.2005
Грахова супа с наденица
 
Необходими продукти:
1 варено-пушена наденица
4 с. л. олио
1 клонка розмарин
2 клонки копър
3-4 клонки магданоз
1/2 буркан консервирани домати
1 глава лук
1 картоф (200 г)
200 г замразен грах
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Грахова супа с наденица
Наденицата се нарязва на кубчета, лукът се наситнява. Запържват се 4-5 минути в дълбока тенджера с предврително загрято олио. Добавя се настърганият картоф. Пържи се още около 1 минута.
2
Грахова супа с наденица 2
Поставят се вързаните с конец клонки розмарин, копър и магданоз, като конецът остава да виси извън тенджерата. Налива се 1 1/2 л гореща вода, посолява се и ври около 15 минути.
3
Грахова супа с наденица 3
Зелените подправки се отстраняват, добавят се пюрираните домати и грахът. Супата ври още 10-15 минути и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: