Боб по тракийски

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Боб по тракийски
 
Необходими продукти:
150–200 г сварен смилянски боб
2–3 печени консервирани червени чушки
2 домата (200 г стерилизирани)
1 глава лук
3 с. л. олио
1/4 връзка листа магданоз
2–3 щипки джоджен и чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Боб по тракийскиЛукът се нарязва наситно, запържва се в сгорещената мазнина до стъклено, добавят се ситно нарязаните чушки и се разбърква. Пържи се около минута и се слагат нарязаните на кубчета домати.
2
Боб по тракийски 2Овкусява се със сухите подправки. Щом водата от доматите се изпари, се прибавя свареният фасул и се пържи около минута. Сервира се в глинено гювече, поръсва се с накълцания магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


104 ДУШИ ОНЛАЙН
ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
SuperMag коментира рецептата Лесен плодов сладолед
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта