Боб по тракийски

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Боб по тракийски
 
Необходими продукти:
150–200 г сварен смилянски боб
2–3 печени консервирани червени чушки
2 домата (200 г стерилизирани)
1 глава лук
3 с. л. олио
1/4 връзка листа магданоз
2–3 щипки джоджен и чубрица


Начин на приготвяне:
1
Боб по тракийски
Лукът се нарязва наситно, запържва се в сгорещената мазнина до стъклено, добавят се ситно нарязаните чушки и се разбърква. Пържи се около минута и се слагат нарязаните на кубчета домати.
2
Боб по тракийски 2
Овкусява се със сухите подправки. Щом водата от доматите се изпари, се прибавя свареният фасул и се пържи около минута. Сервира се в глинено гювече, поръсва се с накълцания магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: