Гюже

Дата: 23.03.2004
Източник: Бон Апети
Гюже
 
Необходими продукти:
700 г едро смляна царевица
1 глава лук
400 мл олио
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
ГюжеЛукът се нарязва наситно, запържва се до златисто в сгорещеното олио и се сипва в тенджера с 3 л кипнала вода. Прибавя се царевицата, посолява се и се изчаква да кипне. Температурата се намалява и се вари около 1/2 час при непрекъснато бъркане.
2
Гюже 2Сварената царевица се прехвърля в тава, разстила се равномерно и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Анна коментира рецептата Пилешко с печени гъби
Крилова коментира рецептата Понички
Radoslav Dimitrov се регистрира в сайта.
Крилова се регистрира в сайта.
Atanaska Nikolova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта