Лопушка

Дата: 26.03.2004
Източник: Бон Апети
Лопушка
 
Необходими продукти:
1/2 кг сушен лапад
1 глава лук
2 люти чушки
2 с. л. брашно
3–4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
ЛопушкаЛападът се нарязва и се потапя за 10 минути в гореща вода. В тенджера се кипва вода, прибавя се накиснатият лапад, посолява се и се вари около 15 минути.
2
Лопушка 2Лукът се реже надребно, запържва се в сгорещеното олио до златисто и се слага при сварения лапад заедно лютите чушки.
3
Лопушка 3Брашното се разтваря в малко вода и се добавя към ястието. Вари се още 3–4 минути, докато се уплътни.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


181 ДУШИ ОНЛАЙН
Емил Иванов се регистрира в сайта.
Zornica Atanasova коментира рецептата Рибена яхния
Кристин Манолова се регистрира в сайта.
Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта