Лозови сарми
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2020 Салвията предава много фин вкус на ястието. Аз запържих листенцата в мазнината докато станаха хрупкави, отстраних ги и използвах олиото за лука и другите зеленчуци. Малко преди да сваля от котлона вече готовото ядене, върнах салвията обратно и сервирах. Беше много вкусно, обезателно ще повторя!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2013 Семпъл и изчистен вкус!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...