Бонбони от грозде, синьо сирене и орехи

Атрактивно начало на една вечеря
Източник: Бон Апети
Дата: 07.09.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
20 зърна грозде без семки
50 г синьо сирене
50 г крем сирене
100 г орехи
30 мл животинска сметана
2–3 стръка магданоз
1 ч. л. захар

Бон Апети препоръчва:
BILLA България успешно развива проекта си „Градините на BILLA“, в рамките на който веригата осъществява ползотворно партньорство с над 30 внимателно селектирани родни производители. Благодарение на тази кампания клиентите на BILLA могат да избират между богато разнообразие от вкусни и качествени плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 150 зеленчукови градини, оранжерии и лозя из цяла България. Всички плодове и зеленчуци от „Градините на BILLA“ са с гарантирано качество и вкус. Това е така не само заради внимателно подбраните сортове и семена, а и заради положените за тях грижи, както от земеделските производители, така и от експертите на BILLA. Те контролират качеството на продукцията от подбора на семена през засаждането и отглеждането, до транспорта и излагането на плодовете и зеленчуците в магазините.
Виж повече
 


Начин на приготвяне:
1
Бонбони от грозде, синьо сирене и орехи
В блендер се разбиват двата вида сирене и сметаната.
2
Бонбони от грозде, синьо сирене и орехи 2
В купа се смесват финно смлените орехи, нарязаният наситно магданоз и захарта.
3
Бонбони от грозде, синьо сирене и орехи 3
Гроздето се овалва добре в сместа със сирене и след това в ореховата.

4
Бонбони от грозде, синьо сирене и орехи 4
Топчетата се охлаждат преди сервиране.

Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

20.09.2021
:)))))
2.
Изпрати
лично съобщение

07.02.2014
Много вкусни и интригуващи, направих ги за гости, които останаха приятно изненадани от съчетанието на вкусове, вместо обикновена захар добавих кафява.
1.
Изпрати
лично съобщение

05.09.2013
яКО
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


111 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: