Боровинков оцет

Дата: 16.08.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г боровинки
500 мл ябълков оцет
2 с. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Боровинков оцетБоровинките се слагат в керамична касерола.

2
Боровинков оцет 2Намачкват се леко с преса за картофи.
3
Боровинков оцет 3Заливат се с оцета.
4
Боровинков оцет 4Поръсват се със захарта.
5
Боровинков оцет 5Кипват се за около 5 минути.
6
Боровинков оцет 6След това се прехвърлят в буркани и се оставят за 1 нощ в хладилник.
7
Боровинков оцет 7Сместа се прецежда през марля, без да се притиска.
8
Боровинков оцет 8Разпределя се в стерилизирани стъклени бутилки и се съхранява в хладилник до един месец.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2018
Би пробвал и с други плодове по тази рецепта
1.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2018
Интересен вкус, по-добър е от ягодовия
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта