Шарлота с круши
Нашите кулинари





| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2014 аз я направих и стана много вкусна :)
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2014 Хубава торта и лесна рецепта
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2013 блатовете не ми се надигнаха при печене, но съм на извода, че ми е от печката, защото при всички рецепти на блатове, ми спадат по време на печене. А тортата, тя е просто превъзходна!!!!!
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Може да спада по различни причини, например вратата на фурната не трабва да се отваря, това е общ принцип. Някои смеси са много чувствителни на температурни промени.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Спада по време на печене.може би,защото намокрих пергаментовата хартия.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...