Супа от тиквички, картофи, моркови и пресен лук
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2015 Малко я хромених, но се получи разкошно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2015 Много е вкусна, НО...зеленчуците не се разбиват добре с обикновен пасатор (мощен Браун Профешанал). Остава гранулирана и влакнеста консистенцията. Наложи се да включвам ВитаМикса. Не обичам да го ползвам за горещи неща, а и съм сигурна, че повечето не разполагат вкъщи с професионална техника. Но стана перфектно нежна супичка. Далеч не бяла на цвят от карамелизирането.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2014 Вкусно както винаги :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2014 Правила съм в друг вариант, но и този ще опитам :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...