Друсан кебап по велинградски
Лора и Стоян
![]() |
500 г свинско месо от бут цвекло черна ряпа зелена салата 2 картофа черен пипер и сол на вкус 1/2 ч. л. риган 1/2 ч. л. мащерка 50 мл бяло вино 5-6 картофа 1 яйце и хляб за паниране |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...